Termeni si conditii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Societatea ULTRA PRO SOLUTIONS S.R.L., prin intermediul website-ului 
wwwevemag.ro  catre Client si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Partilor.

Termeni:

Cumparator: persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;
Vanzator: Societatea ULTRA PRO SOLUTIONS S.R.L. – prin website-ul www.evemag.ro , nr. de inregistrare Registrul Comertului, J29/2166/2007, C.U.I. 22326300, cu sediul in Mun. Ploiesti, str. Ghe. Asachi nr.1.
Bunuri/produse – orice produs din magazinul online www.evemag.ro, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Produse personalizate – invitatii, carduri sau marturii care pot fi personalizate conform cerintelor Clientului, prin tiparirea unui text sau adaugarea unor accesorii la alegerea Clientului.
Perioada de sezon – perioada cuprinsa intre 01.06 si 31.08 (lunile iunie-august).
Comanda – acordul dintre Vanzator si Client prin care Ultra Pro Solutions SRL se obliga sa livreze Bunurile, iar Clientul achita contravaloarea acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.
Prin procesarea unei Comenzi pe site-ul www.evemag.ro, Clientul este de acord cu Termenii si conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre Ultra Pro Solutions SRL s se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre Ultra Pro Solutions SRL nu va avea valoarea unui Contract.

1. LIMITAREA RESPONSABILITATII

Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi, etc...) sunt cu titlu informativ. Ele insa se doresc a fi cat mai exacte si mai conforme cu specificatiile reale ale produselor. 
Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si, daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. Daca insa prin omisiune sau inexactitate se pot crea confuzii, www.evemag.ro  nu se declara responsabila pentru erori care ar fi putut exista in ciuda tututror precautiilor luate in prezentarea produselor.
Conform cu legile in vigoare, www.evemag.ro  nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor, etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.


2. MODALITATI DE EFECTUARE A  COMENZII

Telefonic, sunand la unul din numerele de telefon: 0733 156 406
Printr-un e-mail la adresa accesoriinuntabotez@yahoo.ro, care sa contina urmatoarele informatii:
- codul produsului (in subiectul mailului) 
- cantitatea 
- textul si culoarea (daca unele dintre datele dvs personale necesita diacritice, va rugam sa ni le specificati) 
- asamblarea: doriti sa o facem noi sau le doriti neasamblate
- numele si data ce vor fi inscriptionate pe eticheta pentru personalizarea marturiilor 
- numele destinatarului si adresa de expeditie 
- un numar de telefon la care sa puteti fi contactati

Cosul de cumparaturi din cadrul siteului www.evemag.ro

3. PROCESAREA COMENZII SI EXECUTAREA PRODUSELOR PERSONALIZATE

In situatia in care Clientul doreste personalizarea produselor (invitatii, carduri, etc), dupa plasarea comenzii, in termen de maxim 2 (doua) zile lucratoare Clientul va primi prin e-mail propunerea de text pentru invitatie. 
Textul poate fi ales din variantele disponibile pe site sau poate fi un text propriu, creat de client, indiferent de limba.
In acest sens, Clientul va putea vizualiza textul ce urmeaza a fi imprimat anterior executarii invitatiei/cardului, pentru a putea corecta eventualele greseli sau erori materiale. Se recomanda citirea cu atentie a textului integral, nu doar a datelor privind numele, prenumele etc., pentru a exista certitudinea ca nu exista nicio greseala sau eroare materiala. Dupa verificarea textului, Clientul va transmite Societatii Bunul de Tipar, prin e-mail, catre aceeasi adresa de e-mail de la care a primit textul initial.
Pana la primirea Bunului de Tipar de la client, invitatiile NU VOR FI TIPARITE, comanda ramane “in asteptare”.  
Orice neconformitati datorate lipsei de diligenta a Clientului in verificarea si corectarea textului nu pot fi imputate Societatii, aceasta fiind exonerata de raspundere. Cheltuielile suplimentare ocazionate de aceste imprejurari se vor suporta in integralitate de catre Client.

4. LIVRAREA PRODUSELOR

Termen in regim NORMAL: 4-5 zile lucratoare*
Termen in regim de URGENTA: 2 - 3 zile lucratoare*.
Taxa pentru regimul de urgenta platibila de catre Client este de  30 lei, dar poate creste in functie de greutatea coletului.

Termenul de livrare in regim normal este de maxim 5 zile lucratoare si 3 zile lucratoare pentru regim de urgenta, termene calculate de la data efectuarii comenzii pentru produsele personalizate.

In situatia in care produsul nu se gaseste in stoc, ULTRA PRO SOLUTIONS S.R.L. va anunta Clientul prin orice mijloace, comunicandu-i si noua data de livrare. 

Atentie!
In cazul produselor personalizate termenele de livrare vor fi decalate in mod proportional cu intarzierea Clientului la transmiterea Bunului de Tipar. Pentru ca Vanzatorul sa respecte termenele de mai sus, Clientul trebuie sa transmita Bunul de Tipar in termen de 48 ore de la primirea propunerii de text.

*)In perioadele de sezon termenul de livrare va fi stabilit in functie de volumul comenzilor.

Invitatiile se livreaza neasamblate. Toate componentele invitatiei se livreaza individual in cutie (spre exemplu accesoriu, invitatie, interior, plic).

Clientul poate opta pentru livrarea produselor deja ansambalate, caz in care va achita o taxa de asamblare in cuantum de 0,40 lei/bucata. In aceasta situatie termenele de livrare de mai sus se vor majora cu pana la doua zile lucratoare.

Livrarea se va efectua de catre o societate de curierat (Fan Courier sau Posta sau oricare alta daca Clientul cere in mod expres) domiciliul Clientului ori la o alta adresa indicata de catre acesta, taxa de transport prin curierat incepand de la 20 lei, taxarea kilogramelor in plus fiind de 1leu/kg.

Schimbarea termenului de livrare
Societatea isi rezerva dreptul de a schimba oricand termenul de livrare, atat cel normal cat si pentru cel in regim de urgenta in functie de volumul comenzilor.
Societatea are obligatia de a anunta de indata Clientul despre schimbarea termenului de livrare.


5. SOLUTII PENTRU GRESELILE DE TIPARIRE

Daca greselile de tiparire sunt din vina Societatii, aparute dupa primirea Bunului de Tipar, invitatiile vor fi retiparite iar costurile vor fi suportate in totalitate de www.evemag.ro sau va vom returna valoarea comenzii in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la returnarea produselor cu defect.
 Daca eroarea s-a produs din cauza transmiterii incorecte sau incomplete a datelor de catre client, sau daca eroarea exista pe macheta pe care clientul si-a dat Bunul de Tipar, acesta va achita suma aferenta noii comenzi inclusiv transportul.
Majoritatea invitatiilor de pe site-ul nostru sunt produse de serie si nu se pot descompleta. Acest lucru inseamna ca in cazul in care s-a strecurat o greseala pe macheta pe care clientul si-a dat Bunul de Tipar, firma noastra nu poate sa comercializeze doar cartoanele de scris. Va trebui achitata inca o data contravaloarea invitatiilor, tiparirea si transportul lor.

6. MODALITATEA DE PLATA

Plata online prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de Ultra Pro Solutions SRL, transmise prin e-mail de catre Vanzator.
Procesarea comenzii si livrarea produselor se va efectua dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a facturii proforme emise.
Nume societatea: ULTRA PRO SOLUTIONS S.R.L. 
Cont bancar: RO27 RZBR 0000 0600 1680 7291, deschis la Banca Raiffeisen 
Tranzactiile se fac in doar in lei.

Plata ramburs

Plata  se va face ramburs in momentul primirii coletului pentru comenzile pana in suma de 1000 RON. Pentru comenzile mai mari de 1000 RON, se va solicita un avans in valoare de 50% din valoarea comenzii, iar la primirea coletului se va achita diferenta de pret dintre valoarea totala a comenzii si valoarea avansului.
Pentru comenzile din strainatate, plata comenzii se va face in avans integral.
Plata avansului se va face pe baza facturii proforma trimise de catre un reprezentant al Societatii pe e-mail, prin transfer bancar.

7. POLITICA DE RETURNARE

Majoritatea produselor comercializate pe www.evemag.ro  sunt PERSONALIZATE in functie de cerintele clientului - datorita acestui lucru returnarea este acceptata doar in situatia in care produsele nu corespund imaginii, prezinta defecte din fabrica, neconcordanta in tiparire sau alte defecte vizibile.
Potivit legislatiei in vigoare, Clientul are dreptul sa notifice în scris Societatii ca renunta la contractul de vanzare-cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile  de la primirea produsului cu suportarea cheltuielile directe de returnare, cu exceptia produselor personalizate la cererea clientului.
Notificarea se va realiza prin transmiterea unui e-mail catre accesoriinuntabotez@yahoo.ro

Atragem atentia ca
, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, zgârieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, Societatea isi rezerva dreptul de a decide daca accepta returul sau nu, iar in caz de acceptare, daca imputa pierdea suferita in aceste circumstante asupra valorii produsului; suma retinuta va fi comunicata Clientului dupa evaluarea prejudiciilor aduse.
Singurele costuri ce vor cadea in sarcina cumparatorului sunt cheltuielile cu transportul produselor returnate.
În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Ultra Pro Solutions SRL va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute si verificarea integritatii acestora.
Ultra Pro Solutions SRL isi rezerva dreptul de a diminua sumele rambursate CLIENTULUI cu valoarea care rezulta din manipularea PRODUSELOR, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionalitatii PRODUSELOR. 

Exceptii:
Conform legislatiei in vigoare, urmatoarele categorii de produse nu se pot returna: 
a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;
b) Produsele distinct personalizate;
c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

ATENTIE
Contractul avand ca obiect achizionarea de catre Client a unor invitatii personalizate nu poate fi denuntat unilateral de catre acesta, termenul de 14 zile mentionat anterior, nefiind aplicabil.

8. GARANTIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui siteului www.evemag.ro  beneficiaza de garantie conform prevederilor legale. Garantia reprezinta angajamentul asumat de Societate fata de Client, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor in care a fost incheiat contractul de vanzare-cumparare si comenzii Clientului.

9. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

10. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Societate si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Prahova.

11.DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a Societatii. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul scris al societatii Ultra Pro Solutions SRL.


12. ACCEPTAREA REGULAMENTULUI

Clientul confirma ca a citit si acceptat termenii si conditiile de mai sus. Utilizarea siteului de catre client si comanda produselor implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.